Pinjaman Peribadi Alliance Bank

Alliance Bank adalah sebuah bank multinasional dengan 60 + Cawangan. Mereka menawarkan 11 Kad Kredit yang berbeza, 2 Pinjaman Peribadi dan 1 Gadai Janji. Dibentuk pada tahun 2001, Alliance Bank telah muncul sebagai Bank SME Terbaik di Anugerah Antarabangsa Perkhidmatan Kewangan Runcit Bank Asia pada tahun 2015.

Bank ini komited dalam menyediakan perkhidmatan kewangan bersekutu daripada pelaburan, perbankan pengguna, penyelesaian perbankan perniagaan dan perbankan Islam untuk menyampaikan pengalaman perbankan pelanggan terbaik.

Pada tahun 2001, Alliance Banking Group, yang juga dikenali sebagai Alliance Financial Group, dibentuk selepas penggabungan tujuh institusi kewangan yang berjaya. Entiti terintegrasi diperkenalkan kepada orang ramai sebagai Kumpulan Perbankan Perikatan yang membentuk Alliance Bank Malaysia Berhad atau Alliance Bank, Alliance Unit Trust Management Berhad, Alliance Merchant Bank Berhad dan Alliance Finance Berhad.

Kumpulan perkhidmatan kewangan dinamik dan bersepadu ini menawarkan penyelesaian pembiayaan akhir-akhir melalui pelbagai segmen seperti Perbankan Perniagaan, Perbankan Pengguna, Perbankan Pelaburan dan Perbankan Islam. Mereka terus berkembang dan berkembang dengan menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan kewangan yang termasuk kad kredit, pinjaman peribadi, pinjaman rumah, sewa beli dan banyak lagi!

Bandingkan Pembiayaan Peribadi dari Alliance Bank

Untuk pengiraan pinjaman peribadi

Loading...