Pinjaman Peribadi BSN

BSN atau Bank Simpanan Nasional adalah salah satu nama yang paling dipercayai di Malaysia dalam bidang kewangan. Mereka percaya dalam meningkatkan kualiti hidup untuk semua rakyat Malaysia. Oleh itu, produk kewangan mereka diwujudkan untuk memenuhi keperluan, keutamaan dan profil pelanggannya.

BSN mula-mula dilancarkan pada tahun 1949 sebagai Bank Simpanan Pejabat Pos. Ia kemudiannya ditubuhkan secara rasmi sebagai Bank Simpanan Nasional pada tahun 1974 dengan lebih daripada 2.5 juta pendeposit dan RM 537 juta dalam aset terkumpul. Sepanjang 40 tahun, BSN telah berkembang menjadi lebih daripada 300 cawangan di seluruh negara dan lebih 5,000 pekerja, yang melayani sekurang-kurangnya 5 juta pelanggan.

Hari ini BSN menawarkan banyak produk dan perkhidmatan kewangan termasuk simpanan tabungan, kredit dan kad debit, pelbagai pinjaman, pelaburan, dan pengurusan kekayaan. Ia juga merupakan bank Islam yang diiktiraf dengan penyelesaian yang mematuhi Syariah.

Sehingga 2014, BSN Group telah memperolehi lebih daripada RM33 juta dalam jumlah aset, bersama-sama dengan beberapa anugerah seperti Anugerah Kecemerlangan dalam Perbankan dari Yayasan Jenama Asia Pasifik pada tahun 2015, dan Anugerah Amalan Greentech Terbaik dan Pusat Hubungan Luar Keluar Terbaik pada tahun 2013.

Bandingkan Pembiayaan Peribadi dari BSN

Untuk pengiraan pinjaman peribadi

Loading...