Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/html/wp-content/themes/comparehero/header-partner.php on line 257

Pinjaman Peribadi Citibank

Citibank telah berada di Malaysia sejak 1959 dan mempunyai lebih daripada 6,000 pekerja di 11 cawangan dan tiga Pusat Perkhidmatan Citi. Mereka menawarkan pelbagai pilihan perkhidmatan kewangan termasuk kad kredit, pilihan pelaburan, pelbagai jenis akaun bank, dan pinjaman.

Citibank juga menyediakan perkhidmatan kewangan luar pesisir di pejabatnya di Labuan, Malaysia dan selain itu, Pusat Perkhidmatan Citi (CSC) menyediakan operasi berpusat yang berpangkalan di Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan Johor Bahru. Hub Pulau Pinang adalah pusat pemprosesan perdagangan terbesar di Citigroup di seluruh dunia dan menawarkan operasi untuk menyokong perniagaan perdagangan, pengurusan tunai dan perniagaan kad Citi yang meliputi lebih daripada 100 negara dengan jaringan yang sama sebanyak 3,300 bank.

Bandingkan Pembiayaan Peribadi dari Citibank

Perhiasan rumah, pembiayaan untuk pengajian tinggi, atau untuk mencapai impian anda, pinjaman peribadi Citibank boleh membantu anda!

Jumlah pinjaman setinggi RM150,000 dan kadar faedah serendah 5.88% p.a, anda boleh meminjam jumlah setinggi 8X gaji bulanan anda. Penjamin dan cagaran tidak diperlukan.

Untuk pengiraan pinjaman peribadi

Loading...