Pinjaman Peribadi Standard Chartered

Standard Chartered Bank adalah bank pertama dan tertua di Malaysia dengan lebih daripada 140 tahun sejarah apabila cawangan pertamanya dibuka untuk perniagaan di Beach Street di Pulau Pinang.

Standard Chartered Bank pertama kali ditubuhkan pada tahun 1875 tetapi digabungkan secara tempatan sebagai Standard Chartered Bank Malaysia Berhand pada tahun 1984. Ia menawarkan pekerjaan kepada lebih daripada 6,000 pekerja untuk operasinya di Malaysia, yang merupakan pusat perkhidmatan bersama global, Scope International, anak syarikat Price Solutions, sebuah kemudahan luar pesisir di Labuan dan ibu pejabat di Menara Standard Chartered di pusat bandar Kuala Lumpur.

Standard Chartered telah melancarkan beberapa produk perbankan runcit yang menentukan industri termasuk MortgageOne Optimizer, Akaun Semasa Penjimatan Perniagaan dan kad kredit Standard Chartered Visa Infinite. Standard Chartered menawarkan banyak jenis Kad Kredit untuk membantu anda menikmati cashback, untuk mengembara dan merayakan dunia dengan gaya, dan memberi ganjaran kepada anda dengan tawaran hebat. Nikmati lebih banyak faedah dengan memohon Kad Kredit Standard Chartered anda hari ini!

Bandingkan Pembiayaan Peribadi dari Standard Chartered


Untuk pengiraan pinjaman peribadi

Loading...